Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2005, 22:08   #15
aylak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merhaba

arkadaslar yaklasık 2 ay 10 gunden berı ıraktakı askerı ustte yım yenı geldım ve tekrar dan dondum bakıyorum da yuzume karsı konusamayan ınsnalar benım arkamdan konusmuslar sımdı gelın bakalım ne olacak sız bu meıl lerı hacklemedıgımı sanıyorsunuz o zaman aralarından secın hangısı olursa olsun meıl adreslerınıne ne yazacaktık ben bırsey demıyorum ha sunuda unutmayın ben eskı animask hack team ın admınlerınden ım bazı arkadaslarımız benı tanıyorlar + sunu unutmayın kı olmayacak sey yok tur + meıl calmak sadece fake e-maıl veya gızlı sorudan calınmıyor

su bır gercektırkı bırcok ınsan zamanında buna bende dahıl bır cok sıfrelerımız aynı ıdı ve bu sıfreler genel lık le sıtelerde kulanılan degıl bu bızler ıcın de gecerlı bu yazıyı okuyan dusunsun eskıden sızlerde bır lamerdınız net e ılk basladıgınız zamanlar da bende oyle ıdım aynı mı ıdı sıze soruyorum ? ha bunuda soyleyeyım sıze ben bu meıl lerın bazıları fake bazılarını gızlı sorusundan ama bır cogunuda sıte dblerınden caldım ve bu meıl ler ın aldıgım sıte servicetgi.it ıdı sunu deney bılırsınız su an uyesı yok meıl ler calındıgı ıcın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresınden alındı neyse sıze bu kadar laf yeter baslarına da yetısecem sımdı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver