Cevap: OXM (eggdrop) Oyun Botu Yakında Sİzlerle
Zaten hatalar hemen tepki görüp anında burda dile getiriliyor. Çıkardığın diğer ürünlerde de bunu farketmişsin. Diyelimki 15 günden sonra meydana çıkan bi hata var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ya olursa garantisi yok. Ama kendin bilirsin üstad. Bir sürü oyun kanalı ve çöplüğünden kurtulucaz. 1 tane olsun hepsini içersin. Benim tek derdim budur. Tercih senin her zaman ki gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben sabırsızlıkla bekliyorum farkettiysen..
Aklıma Gelen bişiy Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oyun Botuna eklediğin özellik gibi arada harfleri karışık verip harfi tamamlamaya çalışıyorsun. Bunun gibi soru cevap şeklinde belli aralıklarda soru sorup normal oyun gibi ip uçlarını verebilirmi. Yani 3 oyun şekli bir arada. Böylelikle farklı türde oyun severleri bir oyunda akıcı ve rekabetçi konuma getirmek mümkünmüdür. ( Sadece aklıma gelen bir fikir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |