GoodBye'den 2 Portakalı Sakındık :) +16
кαη Şafak 14: hi baby [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: hi yabrmm кαη Şafak 14: nasılsın gülüm [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: eyyim, orkidem [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: sn napion кαη Şafak 14: nabim canım ya böyle muhabbet felan кαη Şafak 14: hiç biri senin muhabbetin gibi sarmıyor [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: hadi len yaLancı ;b кαη Şafak 14: bana len mi dedin sen canım şimdi [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: kırıyon kalbimi ama кαη Şafak 14: sende beni kırıyorsun ama ;( [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: ama heart'ım paramparcalanıyor кαη Şafak 14: koyim heartınamıdır nedir кαη Şafak 14: ona кαη Şafak 14: işte [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: aboo [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: eben'i karı$tırmk istemiyorum кαη Şafak 14: olabilir, ebelerimiz aynı kulvarda ise neden olmazsın bende karıştırırım [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: aealşkelşkaelkşalkşea [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: bnmki boy farkıyLa onde, karı$tıramazsn кαη Şafak 14: benimkide göğüsleri önde olması ile farkli [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: yirim o portakalları [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: izn varmı кαη Şafak 14: yavaş ye [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: nolck be. [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: bn sana alırım manvadan [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: 1 kilo кαη Şafak 14: bende sana 1 kilo şeftali alim ama ebenin şeftalisi bana kalsın ok mi [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: yhaa, eben'ninkini istiomm bn. [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: onlar sapasaqlam daş кαη Şafak 14: o zaman taş alalım sana [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: jkleajklejklajela [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: taş lamı yapayım кαη Şafak 14: nede olsa oda taş oda taş [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: klaşekalkşea [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: ama o sanki biraz yum$ak qibidi кαη Şafak 14: çamuru kuruturuz кαη Şafak 14: hafiften olur [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: iyi ya, istemiom şeftali fln кαη Şafak 14: [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]: manavda var dı satn [c=1]Gσσđ[c=37]byə[/c][/c]:
__________________ |