Hani babama birşey olmamıştı
Sivas'ta şehit düşen Uzman Çavuş Şükrü Özyol'un oğlunun feryadı yürekleri dağladı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde güvenlik güçlerine açılan taciz ateşinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol'un cenazesi Sivas'a gönderildi.
İlçeye bağlı Çukuroba köyünde bugün saat 12.30 sıralarında devriye gezen jandarma aracına, dönüşte taciz ateşi açılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol'un cenazesinin morga kaldırılmak üzere Sivas'a gönderildiği öğrenildi.
Şehidin cenazesinin yarın toprağa verilmek üzere memleketi Çorum'a gönderileceği belirtildi.
Yaklaşık 1 yıldır ilçede görev yaptığı öğrenilen Özyol'un Koyulhisar'daki evinde üzüntü hakim. "HANİ BABAMA BİRŞEY OLMAMIŞTI!"
Babasının şehit olduğundan önce haberi olmayan 14 yaşındaki oğlu Melihşah, taziye ziyaretine gelenlerden durumu fark edince annesi Yasemin'e dönerek, ''Hani bir şey yoktu, hani babam yaralıydı. Sabahtan beri ben biliyorum, içimde bir şey vardı. Canım babam'' diyerek feryat etti.
Melihşah'ın feryadı taziyeye gelen protokol üyeleri ve askerleri de gözyaşına boğdu.
Şehidin eşi Yasemin ise 14 yaşındaki oğlu Melihşah ve 8 yaşındaki kızı Nilsu'yla birlikte eşinin fularına sarılarak ağladı.
Şehit Şükrü Özyol, 9 Nisanda kızı Nilsu'nun eğitim gördüğü okulun yıl sonu programına da katılmıştı.
İlçeye bağlı Çukuroba köyünde bugün saat 12.30 sıralarında devriye gezen jandarma aracına, dönüşte taciz ateşi açılması sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol şehit olmuş, Jandarma Çavuş Oğuz Yağlı, Jandarma Er Hamdi İbiş ve İlçe Tarım Müdürlüğü Teknisyeni Selim Durgut yaralanmıştı. |