Ak Sakallı Dede
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<BaD_GirL> aLKoLiK
<aLKoLiK> efendim
<BaD_GirL> Baksana az
<aLKoLiK> ?
BaD_GirL Kimlik Bilgisi: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. * Aysima Script
BaD_GirL *@78.180.14.89 A965D68D.EC6D6388.A509E93C.IP adresinden bağlantı kuruyor
BaD_GirL kayıtlı bir rumuzdur
BaD_GirL Bulunduğu Kanallar: #Muhabbet #Gurbetfm #Yarisma #Oyun #sohbet
BaD_GirL Bağlı Olduğu Server: irc.sohbetozel.org Sohbet ve Arkadaslik Ortami
BaD_GirL Login ID Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aD_GirL
BaD_GirL is Sohbet, Oyun, Eglence, Muzik
BaD_GirL is Sevgi, Ask, Tartisma, Yarisma
BaD_GirL is Hepsi bu sunucuda mevcut
BaD_GirL is İyi sohbetler dileriz..
BaD_GirL Idle süresi: 1sec, Bağlandığı zaman: Tue Jul 29 22:40:03
BaD_GirL Kişi bilgi (/WHOIS) bilgisi sonu
-
<BaD_GirL> elim aqrıdı
<BaD_GirL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BaD_GirL> Nikin neden aLKoLiK
<BaD_GirL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<aLKoLiK> küçükken
<aLKoLiK> uyuyodum
<aLKoLiK> ak sakallı bi dede
<BaD_GirL> Huhuhuhuhuhuh
<aLKoLiK> rüyama girdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BaD_GirL> Ya ya
<BaD_GirL> aLKoLiK ee ruyanda Naptı
<aLKoLiK> şey
<aLKoLiK> önce içirdi huriler
<aLKoLiK> geldi
<aLKoLiK> sonra
<aLKoLiK> .d
<aLKoLiK> sonyasını hatrlamıorum serhoşdum
<aLKoLiK> işde o gün alkolik
<aLKoLiK> kaldı ismim
<BaD_GirL> huhuhuhuh
<BaD_GirL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
<BaD_GirL> koptum
<BaD_GirL> yaaa
<aLKoLiK> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<BaD_GirL> ismin ne peki
<BaD_GirL> Alkol
<BaD_GirL> isimlerinden
<BaD_GirL> biri
<BaD_GirL> Olmasın
<aLKoLiK> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |