Bakın Ben Dün Bi Yerden Aldığım Bir Kodu Sizlerle Paylaşmak İstiyorum. Şuan Denedim Çalışıyor. Fakat İkinci Mırcı Açtığımda Mırc Kilit Oluyor. Kanala Saldırı Şeklinde Şarkı İsmi İletiliyor...
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias ndinlior {
if ($1 == acik) set %nstatus on
elseif ($1 == kapali) set %nstatus off
}
alias -l wa return $dll(wa_link.dll,WA_Link_Raw_Stats,$1)
alias -l check->song {
if ($isfile(wa_link.dll) == $true) {
var %tchan = 1
if (%tchan > 0) {
if (%nstatus == on) {
if (%track != $nopath($wa(trackfilename))) {
set %track $nopath($wa(trackfilename))
while (%tchan) {
if (%track != $false) //amsg Listening : $+( $chr(32),%track,$chr(32))
dec %tchan
}
}
}
}
}
}
on *:start: {
if (!%nstatus) set %nstatus on
if (!%track) set %track $nopath($wa(trackfilename))
.timerwnd 0 0 check->song
}
on *:unload: { .timerwnd off | unset %track %nstatus }
Bunu Remotemize Koyuyoruz .
-----------------------------------------
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunuda Mırc Klasörünün İçine Atıyoruz.
----------------------------------------
Açmak İçin: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/ndinlior acik
Kapatmak İçin: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/ndinlior Kapali
Yazmanız Yeterli Olacaktır. Bu Şekilde Dinlediğiniz Şarkı Bütün Kanallara Gider.
Kodda Kırmızı İle Gösterilen Yeri İstediğiniz Gibi Düzenleyebilirsiniz. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
//amsg Listening : $+( $chr(32),%track,$chr(32))
Örneğin Ben Böyle Yaptım: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
//amsg ... Şuan da : $+( $chr(32),%track,$chr(32)) : Dinliyor ...
Yine Winamptan Dinlediğiniz Parçanın a,b,c Kanallarında Çıkmasını İstiyorsanız, Yine Kırmızı ile Belirtilen Satırı Silerek Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
//describe #a $+(Is Listening $chr(32),",%track,",$chr(32)) | /describe #b $+(Is Listening $chr(32),",%track,",$chr(32)) | /describe #c $+(Is Listening $chr(32),",%track,",$chr(32))
Bunu Ekleyin. Eğer me Olarak Değilde Msg Olarak İletilmesini İstiyorsanız: describe Yazan Yeri Silip msg Yazın.
Olayı Biraz Daha Abartmışlar. Dinlediğiniz Parça Awayınızda Görünsün İstiyorsanız: Kırmızı İle Belirtilen Kısmı Silerek: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/away Listening : $+( $chr(32),%track,$chr(32))
Bunu Ekleyin. Hem Kanalda Hem Awayda Görünsün İsterseniz: Kırmızı İle Belirtilen Satırının Yanına Bir Boşluk Bırakarak Şunu Ekleyin: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
| /away Listening : $+( $chr(32),%track,$chr(32))
Olay Bunlardan İbaret. Kod Gayet Net Çalışıyor Ama Sorun Var İşte. İkinci Mırcı Açtığımda Saldırı Şeklinde Kanala Şarkı İsmi Gidiyor..
Üstadlar Bir El Atarsa Bu Olay Çözülür Bence..