|
QkLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu codeye gore kanalda dj !yayinbirak derse scrptim winamp'i kickliyor,tamamen kapatiyor.yayini baska bir dj aliyor.yayini alan dj yayini biraktiginda,bu codeye gore scriptim run komutu ile winampi acip yayini otomatik almasi gerekir.code, winampi aciyor ama yayini baslatamiyor.cunki acilan winamp'tan herhangi bir parcaya play demek gerekiyor.pc basinda olmadigim icin bunu gerceklestiremiyorum.sadede gelecek olursak.winamp acildiginda , icerisinde yuklu olan parcalari play demeden calmasini saglayacak bir ayar gerekiyor.winampin boyle bir ozelligini bilen.ya da baska bir yol gosterecek kardes varsa yardim talep ediyorum.Hayirli Forumlar..
|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Resimdeki gibi ilk önce playlist'ini oluştur. (: ve oluşturdugun play list'i Script'in ana klasörüne at (:
a isminde,
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{
if !yayinbirak isin $1- {
.run C:Program Files\Winamp\winamp.exe /close
/msg $chan $nick Oto radyo yayınını kicklediniz. Lütfen 60 Saniye içinde yayını alınız, aksi takdirde yayın tekrar otoya geçicektir!
.timer 1 60 .run a.m3u
}
}