|
RoCKeR` Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ah Baron Ah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. , Sen televizyon programlarının , Cocukları ve gençleri kötü yöne sürüklediginin ve Hayatın içindeki dogal şeylerin , Tv'lerde sansürlenmesi gerektigini öne süren Baron degilmisin ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. E be güzel kardeşim.. İçki sansürlenecek , Haberle alakasız bir ***** sitesi adresi sansürlenmeyecek öyle mi ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yani kücük cocuklarımız , Bu konuda bilgisiz gençlerimiz bu site adresini görüp girmeyecek öyle mi ?
Tarzını ve fikrini gerçekci olarak ortaya koyman gerekir , Fikirler sabit olmalı , Degişken degil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu olay canlı yayında yapılmış bir durumsa buna nasıl sansür koyacaksın bir ikincisi iyiyi göstermek için kötülükleri araştırman gerek dimi senin fikrin belli benim fikrim belli burada bir gaf yoktur bunu bilmem ne tv de yapsa sonuçda orası medya kuruluşu adam haber peşinde her siteye girer
Bizim inancımız batıl değil gaflate düşeriz belki ama Çizgimizi asla değiştirmeyiz .. ben bu sitede kaç yıldır yorum yapıyorum incele bi ondan sonra gel bana değişkenliklerden bahset..
Polemiğe girmek istemiyorum lakin biriniz yazıyorsunuz biriniz teşekkür ediyorsunuz siz necisiniz?