Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2008, 18:51   #9
Sity
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 10 Numara'nın Sırrı

Geldin ve bu konu içerisinde benim Türkçe yazımımı ortaya çıkarıyorsun?Benim yazılarımı kontrol edebilirsin ve Türkçe hata bulamazsın (tüm postlarımı kontrol edebilirsin). Göstermiş olduğun yer ise dediğim gibi alıntıdır ve bunu da zaten yukarıda açıkladım ve bununla ilgili yanlışımı kabul ettim, hatırlatırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu sadece benim sana karşı ufak bir hatırlatmamdır. Aslında burada bahsettiğimiz olay ne Zidane, ne Figo, ne Ronaldinho. Burada bahsettiğimiz olay 10 numara'nın kimlere verildiği ve neden verildiğidir.

Nedenini bilmediğim şekilde açtığım konuda Dünya'nın kabul ettiği sistemi sen bana " kişisel görüşün " olarak lanse ediyorsun. Benim anlamadığım taraf bu.

Burada yıldız oyuncuların neden 5 veya 8 numara giymesi değildir. Burada 10 numara'nın neden önemli olduğu vurgulanmaktadır.

Cevap vermek için post atılırsa, konu bu derece dağılır. Lütfen konudaki yazılanların, ne için veya neyi anlatmaya çalıştığını anlayarak okuyalım ve cevaplayalım.

Kişisel görüşü belirten değil, geneli alakadar eden bir konudur. Kişisel görüşleriniz kendinizde saklı kalsın lütfen. FIFA'nın açıklamalarıdır bu yazı.

Kaynak yetersiz derseniz de NTV SPOR arşivini kullanabilirsiniz.

( daha ne diyeyim ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Last post

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver