Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2008, 11:51   #3
alpsi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ÖSS Puanınız İstediğiniz Bölüme Yetmiyor mu ?

1. Denkliği düşünen zaten ukraynaya gelmez.Ukraynada okuduktan sonrada Türkiyede iş aramak gibi bir delilik yapmaz kimse en azından.Hadi yaptın diyelim en kötü rus dil bilgisi ve edebiyatı okursun direk denklik alırsın.
2. AB üyesi olup olmayacağı malum ama AB üyesi olursa Rusyanın gazı keseceği kesin.Bu durumda Ukraynada yaşam sıfırın altına düşer.Yani AB üyesi olmaması daha iyi.
3. Kıbrısta sadece okul için 5000 dolar para verildiğini duydum.Ki bazen hatta çoğu zaman ukraynadaki okul ücreti türkiyedeki bir yıllık dersane masrafına geliyor.Durduk yere öğrenci neden zaman harcasın dershane ile ? Zamandan yana vaktiniz var ise kimse için sorun olmaz.Uğraşıp durursunuz sınavı kazanacam diye.
4. Bir AB ülkesinde fiyatlar uygun olabilir.Peki ayda harcayacağınız para ? Bu gün kievde bir öğrenin masrafı aylık 1000 doları bulabiliyor.Üstelik AB Ülkesi bile değil.Ama ukraynaya bağlı kırım da ayda öğrencinin harcayacağı para 300 doları geçmez.
5. Tekrar yineliyorum.Bir AB ülkesinde nasıl olurda daha ucuza okuyabilirsiniz.Bulgaristandaki üniversiteler de denklik sorunu yok mu ? AB üyesi diye her ülkede iş bulabilirsiniz diye düşünürsek, Ukraynada okuduktan sonrada her ülkede iş bulabilirsiniz.Tabi O ülkede sağlam bir referansınız var ise...Aynı şekilde Ukraynadada sınav derdi yok.Lise diploması ile okuyabilirsiniz.

Son olarak yurtlarda aynı katta karmaşlık bir eğitim söz konusu değil.Herkes üniversitesinde kendi sınıfında okuyor.Bu yazdığınızı bazı üniversitelerin hazırlık fakültesi için geçerli olabilir ama her üniversite de eğitim görülmeyeceği kesindir.

Son yazdıklarının hepsine katılıyorum.
Ek olarak Web sitesinde değişiklikler yapılmıştır.TNU üniversitesinin ve yurtun resimleri eklenmiştir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TNU üniversitesi Ukraynanın en büyük 4. üniversitesidir kırımda bulunmasına rağmen.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet