Regex Arkadaşımız Sorunun ßir Kısmını ßaşka ßir Yerde Yanıtlamıştı, ßen Senin İsteğine Göre YetkiAl Kısmını Ekledim Ve Gerekli Düzenlemeleri Yaptım..
Regex'e Teşekkürler.
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias yetkial { if $1 {
var %\ = 1,%/ = $comchan($1,0) | while %\ <= %/ { if $1 !isreg $comchan($1,%\) {
mode $comchan($1,%\) -oqah $str($+($1,$chr(32)),5) } | inc %\ } } }
alias idlekntrl if $idle >= 1200 && !$regex($me,/(yok$)/i) {
.YetkiAl $me | .nick $+($me,-yok) }
on *:connect:.timer 0 10 idlekntrl
10 saniyede ßir idleye ßakar Eğer 1200 Saniye(20 Dakika) Olursa Tüm Kanallardan Kendini Deop Eder, Sonra Nickine Yok Kısımını Ekler 10 Saniye Kısmını Değiştirebilirsin. Not: Konu Açarken Coder Arkadaşlar, Coderler ßakabilir mi Tarzında Konu ßaşlıkları Yazmayınız. ßen Coder Değilim veya Herkes Coder Olmak Zorunda Değil.. Coder Olmak Kolay İş Değil veya ßu Zamanda Herkes Kendini Coder Zannediyor. Türkiye'de Coder Dedin mi Akla " XcLusive(Halil) , CipriX(Cem) , Alience(Halim) SCouNDReL (Can) Gibi Kişiler Gelir. Ki ßunlara Sorulsa ßile Artık Kendilerini Coder Olarak Görmezler Herkes Coder Olarak Kendini Gösterince Kim Olsa Kabul Etmez. Sadece ßir Yakınmamı Dile Getirdim. Kişi veya Kişiler Hedef Alınmamıştır. Ha Üstüne Almak İsteyen Olursa Taşıyabilirse Alsın Hoşça Paylaşımlar.