Onder v.s aSsLı :))))
aSsLı : bu tip resimleri nerden buluyorsun olm Ceo : hangi Ceo : profil mi aSsLı : evet forumda ki Ceo : babam o aSsLı : bende istiyorum onların bayan versiyonlarını aSsLı : ciddimiisn aSsLı : :S Ceo : evet aSsLı : aaa Ceo : niyeki aSsLı : ne biliyim aSsLı : çok kuğul aSsLı : oda tipi aSsLı : ama babanın resmini aSsLı : nasıl koydun ya Ceo : babam , benicio del toro Ceo : yaz google çıkar Ceo : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) aSsLı : yabancı mı baban Ceo : evet aSsLı : nereli Ceo : mexico aSsLı : hıı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ceo : noldu aSsLı : ne biiliyim aSsLı : valla baban olduğunu aSsLı : hala şoktayım aSsLı : hani normalde aSsLı : hep öyle fotolar aSsLı : koyyuyordun ya aSsLı : onlar kimdi aSsLı : amcaların felan mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Ceo : aynı adamdı aSsLı : ünlü birimi aSsLı : baban Ceo : yaz google a benicio del toro Ceo : o işte Ceo : filmleri falan var işte aSsLı : ooo aSsLı : film artisti demek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aSsLı : vy vay Ceo : hı hım aSsLı : bende ki soruya bak yanlız aSsLı : bayan versiyonu resimleri istiyorum aSsLı : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aSsLı : diyorum çok clas duruyor Ceo : çaktırmıyorum da hakaret ettin resmen Ceo : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aSsLı : ne hakareti aSsLı : o tarz resimler aSsLı : hoşuma gidiyor aSsLı : o tip çekilmiş kadın Ceo : anladım aSsLı : resmi varsa aSsLı : bende avatara koyucam aSsLı : diyorum Ceo : oka Ceo : neyse sen googla bakıp görürsün Ceo : benicio del toro yu Ceo : anlarsın
aSsLı dan beklemezdim inanmasını benicio del toro yu babam sandı iki dakkada Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) |