Konu: Gurbetten
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2008, 19:11   #1
IpeK123
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gurbetten

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ey guzel vatanim!

Seni ne kadar ozledim bir bilsen. Suyunu,havani, topragini... herseyini. Sana vardigim o gunu hatirliyorum. Ucak inecek zaman ne kadar heycanliydim aman Allahim cok harika bir duyguydu. ve indi, inanirmisin kendimi evimde his ettim. Hava allanda etrafda turkler.. vatanimin insanlari, icim bir tuaf olmustu. Sanki, baska bir dunyaya gelmisim gibi, evet orda dogumustum buyumustum amane hatirliyabilirim ki? senelerim gurbet ellerde, ve sana donmek, benim icin hayatimin en guzel anlarindan biriydi. Etrafima baktigimda, turk polisler, turk askerler.. hakketen cok farkli bi duygu, kelimelerle anlatilmaz. Istanbulu gezmeden direk kayseriye gitmistik. Aklimdan hic cikmayacak, Kayseri hava allaninda ki 2 turk asker. ellinde silah... nasil derler,hani o an turk olmakdan gurur duyarsin. yada dersin iste budur..... bizim asker, iste budur, vatanimi koruyanlar.. gurur verici bir duygudu. 2 ayim gezmekle gecti. Istanbul, kayseri, izmir, eski sehir, ankara. ne guzel dir memleketim. heryeri birbirinden guzel.
Istanbul da bogaz gezimiz.. cami gezilerimiz. .. of nasil unuturum.. heryeri cennet vatanim. hele o camiler.. insanin icini yuregiini isitiyor. ah ankara ah.. sende bambaskaydin. yollarin, insanlarin herseyin... malesef fazla gezemedim (baska zaman insallah). Eskisehirim ya sana ne demeli. gencecik egitimli insanlar.. cok farkliydin. Gece yarisi sokakda dolasmalar, korkmadan.... cekinmeden.. huzur icinde ne guzeldi o gunler. Kayseri ah kayseri.... memleketim, anadolum... hele seni nasil anlatayim. Hani insanlar kendiin evde his eder ya.. iste ben 2 ay boyleydim. 2 ay... memleketimiin insanlariyla.. amcalaryila teyelleriyle gencleriyle cocuklariyla.. ne guzel insanlar. hos gorulu, efendi, kim kime dum duma, ne guzeldir anadolu. Burnumda tutuyorsun.... sabah ezani. En cok onu ozluyorum. o ilk duydugumda icim kipir kipir olmustu. ne demek bilirmisin ezana hasret kalmak.. gavur ellerinde ezan duymamak, hakketen kotuymus. ah turkiyem ah.. sana okadar alismisken.. senden ayrilmak nekadar kotuduydu. Gitmek istememek... mecburen gitmek, gelcegim bir gun umuduyla ucaga binmek, hayatimin en zor gunlerinden biriydi.. ama unutma..

BIR GUN SANA DONECEGIM TURKIYEM.. YA KEFEN ICINDE YADA ICIMDEKI YARAYLA...

Seneye ;oki
IpeK

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver