Nedemek şimdi ßu ? Arkadasım ßilmedın Çok sey Var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kulağımdakı Küpe ? Artislik ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neyse Gülüorum. illla içimdekileri Dökücem yazdırcaksınız ßana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geveze.Net 2002 ' Tarıhınde Danthe Tarafından Reglendi. LorDReaL (Ayhan) Sadece o yonetıordu Domaın Danthenın üzerindeydi LordReaL ßi gün Danthenın panel şifrelerini Patlatarak Dantheyı Dolandırdı . Sonra Geveze.Net Domaını Herkeze satmaya calıstı Satarken Dolandırdı . bılmem belkıde 1 gunde 10 kısıye satmaya kalktı . onu arayanlar gevezeye saldıranlar sayısız her neyse _10ur_ ' nıklı kısı realden arkadasım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. LordREaLllede samımılerdir realde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Lordreal saldırılarla urasamadı her gun onu bırı arıor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Domaını _10ur_ ' un üzerine attı onda oldu domaın _10ur_ la ben yonetıorduık orayı sonra 15 ay askerlık basladı bende 15 ay askerlıgımı yaptıktan sonra _10ur_ bana verdi domaini bende yonetıordum bundan 9 ay önce telefon geldi LordreaL Ayhandan . Zaten reelden eskı tanıdım. ZooM Dedi Domaını Geri Ver ßen buyuteyım sende takıl sanada guzel yer ayarlıyalım aslında ilk hayır dedim _10ur_ ' u kıramadım evet dedim sonra aldı gene lordreal 15 gun oper kaldık sonra silindik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neyse giden gitmiştir $uan onumuze ßakıoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama ßunun Reali ' de Var LOrdreal suan benden kacıor yakalıcam elbet He .. $unuda ßilin Domain aLoSs Adına kayıtlı ya ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. işte o yalan Domain LordREaL adına kayıtlı Sebebi ise : lordreal sayısız kişiyi Dolandırdı ßu yuzden mahkemelık olmaktan korkuor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aLoSs ' u öne cıkarmak istior Yani anlıcanız aLoSs Köpeği gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyi Çalışmalar. illa yazdırcaktınız ßana ßunu.