|
the_bekir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Demin konuda ben buldum falan diyordun şimdide herkes yapabiliyor falan diyorsun . Herkesin yapabildigin şey hiçbir zaman 0 day olamaz.
3-
(: ben senin gibi haykircilik oynamam ben security sitelerine fix yazmaları için contact sağlarım. (Ara sıra kendi buldugum 0 day açıklarıda security sitelerine yollamayıpta kendim kullandıgım oldu tabi )Çünkü benim işim budur .
Herkesin yapabilecegi birşeyi burda 0 day yada ben buldum ben yapabiliyorum gibisinden anlatma
neyse sana burda security dersi verecek degilim . Ama benle security , exploit , bug konularında tartışmasan iyi olur . ;oki
|
1. si exploit konusunun burda işine 2. bug . konu ircd security.
fuzbing den baska exploit çi tanimam gerisi ya hikayedir yada sagdan soldan bulduklarını şekil yaparak senin gibi konu dışı yerlere yazarlar.
olay bilinmiyor demedim ben buldm dedim ve yayinlamişimki hala bilenler var.bu bilen kişilerde suan gordugum 2-3 irc de uygulamış. ve bunu yazma geregi duydum buraya.
ha begenmiyorsan inanmıyorsan yada bilmiyorsan susucaksın. başına gelen arkadaşlarda buradan okuyup bakacak. sen giderken ben geliyordum diyorum sana bir daha. biz tek pc dili ogrenip yeni yetme sitelerde yetişmedik. yada onun bunun bulduklarıyla işlem yapmadık . 4 senedir hacykircilik oynamamama ragmen hala isimimi kullananlar bile var ha kızıl hacker lardanda haykırcılık oynayan gorulmuşmu orasını bilemem.
biriyle sidik yarıştırıcaksan kim oldugunu ne oldugunu bil.
ondan iyi oldugun konusuna kanaat getirirsen cevabını ver. burda sql ve ya başka veri tabanından bahsetmioruz. IRCD nin bir versionunun açığından bahsediyoruz. ve burdaki arkadaşların cogu yeni oldugu için poc exploit zart zurt terimlerini kullanmayada gerek duymuorum. sadece bu olayla alakası olan birileri varsa bu yolla kurtulabilir diyorum.
Kimsede yorum yazmak zorunda degil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onemli olan önce olayı anlamak