Alıcılarınızla oynamayın aşşağıda görecekleriniz bir gözyanılmasıdır.
Julian Beever ressam ama nasıl bir ressam ben de anlamadım. Altta gördüğüm kocaman akrep midir ıstakoz mudur nedir anlayamadığım
hayvanın önünde bir bebek görünce aklım cıktı desem tam yeridir. Öyle bir ressam, hain adam korkuttu beni.
Yaptığı üç boyutlu resimler ( anamorphic illusions ) ile kaldırımları süsleyen bu sanatcı zaman zaman oha dedirtmiştir. Yer yer çüş dediğim de oldu.
Kendisi ingiltere, belçika, fransa ve amerika'da mesleğini icra etmektedir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha daha için :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]