Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2008, 00:59   #1
Martinus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
H-Bot - Geveze.Net #Help

Merhaba IF kullanıcıları, Geveze.Net'in Help ekibini yaklaşık alalı 16 gün falan olmuştur, bu sırada G-Help'e ait güzel bir bot yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim..
Bot'un özellikleri;
-#Helpers kanalına !idle yazıldığı zaman #Help kanalındaki yetkililerden idle süresi 15min'i geçenleri kanaldan otomatik atar.

-#Help kanalına giren user'in özeline otomatik Helper'lardan yardım alabilmek için özelime voice yazın der ve voice yazıldığı anda #helpers kanalında o nick'in voice istediği yansır.

-Helper #Help kanalında her voice verişinde #helpers kanalına kaç voice vermiş yansımaktadır ve #helpers kanalına !voicelist nick yazıldığı anda ==> örnek-nick şu sayıda voice verdi demektedir.

-#Help kanalında voice verildiği zaman eğer nick 11 saniye konuşmassa H-Bot otomatik olarak nicki devoice eder.

-#Help kanalında değiştirilen kanal mode'ları #helpers kanalına yansır.

-Bir helper'in voice sayısını silmek için /sifirla nick komutu uygulanır.

-#Helpers kanalına !ekle nick #kanal seviye yazdığınızda otomatik acc ekler.

-#Help kanalında helper yok ise kanala giren user H-Bot'un özeline !help yazıp yardım alabilir, H-Bot'un yardım verdiği konular - NickServ - ChanServ - MemoServ - kanal-modeleri - ban-mode

-Sınav kanalında !sınav !sınav1 !sınav2 yazıldığında H-Bot otomatik soru sorar, dilerseniz alt+r yapıp yeni sorular ekliyebilirsiniz.

-#Help kanalında user devoice edildiğinde H-Bot otomatik IRC-SVS sorunu olanlar özelime voice yazabilir demektedir.

Eğer #Help kanalınızın sistemi beklemeye açık ise H-Bot'un kullanımı öneririm, şunu övünerek söylüyorum;

Alıntı:
-#Help kanalında helper yok ise kanala giren user H-Bot'un özeline !help yazıp yardım alabilir, H-Bot'un yardım verdiği konular - NickServ - ChanServ - MemoServ - kanal-modeleri - ban-mode

Bu gerçekten cok işinize yarayacaktır, #Help kanalında user olmadıgı zaman otomatik devreye girer. H-Bot'u kullanıcak olan arkadaşlara söylüyorum kesinlikte oper ekletsinler çünkü spamdan dolayı iş e yaramayabilir..

Birazda yönetimimden bahsetmek istiyorum, Geveze.Net userlari çoğunluk web kullanıcısıdır 20-30 saniyede bir #Help e user girer ve gerçekten çok bilinçsizler, Geveze.Net kapasitesinin zurna/mircturk/mirctr v.b v.b sayamadiğim bütün global sunuculardan sadece bir eksiği vardır o da #Help ve user'larin bilinçsizliği bunuda düzeltmek bana düşer her hafta sonu cumartesi veyahut pazar günü user'lari bilinçlendirmek amacı ile eğitimlerimiz vardır, inşallah herşeyi yavaş yavaş yoluna koyabilirim..

Helpfounder - Martinus

H-Bot'da bir sorun cıkarsa buraya yazabilirsiniz.

H-Bot download;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2.İndir farklı bir upload yeridir tıkladığınızda Password Protected diye birşey cıkıcaktır, oraya martinus yazın.

<martinus> !bilgi
<H-Bot>
<H-Bot>
<H-Bot> Nicki - Martinus
<H-Bot> Adı - Oral
<H-Bot> Yaşı - 16
<H-Bot> Şehir - Edirne
<H-Bot> İletişim için -
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu aSsLı tarafından (05 Temmuz 2008 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan