Konu: Selam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2008, 11:28   #36
IpeK123
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Selam

ayni ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ben lisede grafik gibi seylere merakliydim multimedya sectim, beni salak arkabalar korkuttu is yok o alanda dediler bende is aramaya basladim nette filan bu alanda pek isler yoktu 4 ay aradim bulamaina ya bunlar hakli dedim kendime..
oysa multimedyada basariliydim, CDler yapiordum web siteler Dreamweaver kulaniorduk photoshop flash
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
en cokda flash seviordum..

sonra babam muhasebe dene seversin dedin degistirdim..
okadar basarisiz oldum ki notlarim yuzunuden uniden atildmi

zorla geri girdim..
biti sukur.. sonra 3 ay bi yerde calistim, cok agir geldi senin gibi ayni.. Turkiye'den buraya mallar geliordu onlarla ilgieniordu ulker, himm tam tad gibi markalar.
adamlar bide burada yabancilar turkleri pek sevmiyorlar belli yere kadar yardim ediorlar.
dayanamadim biraktim

simdide is ariomda..
ainen sabir, stres isi. babam Turkiyede muhasebe muduruydu..
diom baba nasil yapiorsun, sinirimi bozuor bu isler.
dior alisinca sende seversin

dusunemiom bile sevdigim gunu

tamam arkadasim saol bende memnun oldum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver