Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2008, 21:45   #5
JoinT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aktif yazana voice kod yardım

Neotr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nebiliymben saol bunu bende görmüştüm ama ben bunu süreli olanı sanmıştım karekter alıyormuş peki bir sorum daha olacak bu voice verdikten sonra msj yazmıyor ugraştım ama yapamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

voice verme :
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
proc autovoice:delay {nick chan} { set user [split [string tolower $nick:$chan]] if {[botisop $chan] && [onchan $nick $chan] && ![isop $nick $chan] && ![isvoice $nick $chan]} { pushmode $chan +v $nick set voiced($user) 1 }

voice alma :
if {![info exists exempt($user)] && ([getchanidle $user $chan] >= $autovoice(dvtime))} { pushmode $chan -v $user if {![info exists devoice($chan)]} { set devoice($chan) 1 }

kısmını pushmode $chan +v $nick : başarı ile voice aldı" yaptım olmadı
putserv "NOTICE $nick :Iyi Eğlenceler dileriz.."
yaptım yine sölemedi mantıgını anlamadım :S yardımcı olursanız sevinirim

Şu şekilde değiştirirsen olabilir

proc autovoice:delay {nick chan} { set user [split [string tolower $nick:$chan]] if {[botisop $chan] && [onchan $nick $chan] && ![isop $nick $chan] && ![isvoice $nick $chan]} { pushmode $chan +v $nick putquick "privmsg $chan Bu voice de bizim ikramımız olsun $nick keyifli sohbetler" set voiced($user) 1 }

digerinide aynı mantıkla yapabilirsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver