Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2008, 06:20   #13
laglagorg
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: esChat'te Giriş kodu gözükmüyor :(

bialemciyiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ya portu bulsa ne olcak zaten şifreliosun irc.seninadresin.com (bulduğuport) şifre istiycek şifreyi bulamadıktan sonra servere nasıl saldırıcak yada giricek Paylaşım harika saol kardeş anlayana kurlum yapamayan arkadaşımm varsa gelsin pm atsın yardımcı olurum.

merhaba bu konu ilgimi cekdi evet portuda şifreleseniz yine saldırı oluyor.
ama güzel bir formul buldum.
şuan portsifre si vardır ve portsifre varken saldırı eden arkadaşlar şuan saldırıyı yapamıyor ancak acıklayın diyiceksiniz ama acıklamıyacagım cünkü her formul bulundugu zaman kamufile olmadıgı taktirde kesin o formule karşılık bir acık aramakda oluyor bu lamerler. ben bu ircforumlari.net takıldım takılalı hep zarar görüyorum. Bir post atıorum lup canı sıkılan postu görüyor wuruyor. admin alımları var dır yazıyorum gelen adminler burda görevli yada takılan kişiler. bilgisi var ancak efendiligi saygınlıgı hoşgörülügü sadıklıgı malesef olamayan kişiler köpek yemek yedigi kabı pisletmez ama malesef malesef pisletilior. kusura bakmayın eger yanlış cümle kullandıysam iyi çalışmalar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver