Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2008, 12:47   #13
Dilsiz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 8 > Ayna.org [2008]

Intel script sadeliği ve sunucu kurulumundaki basariyla Türk IRC'leri arasinda kaliteyi simge ediyor.

Fakat ben ayna.org'n icinde bulunan bir kisi olarak AbreG yani (Firat)'n yönetimi aldıktan sonra; kişisel davranişlar gördüm ve yaşadım.

Örneğin; kişisel kanal almalar, düşecek nickleri droplayip kayıt etmeler, forbid frozen'lerde bi hayli cesur kişisel hareketleri kimse inkâr edemez..

Eski yönetim (eroin, redhat, eroin) önderliğinde kişisel tek bir olayla karşılaşmadım ve kimsede çıkıp karşılaştım diyemez o kadar eminim. Yaşlarınında verdiği olgunlukla yönetiliş şekli cok güzeldi fakat yenilik yoktu.

Şu anda Sunucuya girdiğinizde nerdeyse kanalda operatör yapacak kişi kalmadı, herkez farkli sunuculara yöneldi.

Sunucu acildiğindan beri (yaklasik 5-6 sene) #Izmir kanal founderliği yapan cannibal kanal founderliğini birakti.

Benim Yaşadiğim Olaysa Şu: Yakın arkadaşımın hosting makinasi vardi Shell kanalina girdim reg'siz, aldım üstüme topicti vs Shell satmak icin aldik kanali 1 hafta kadar gecti sonrasında gün geldi sunucuya girdim selam verdim baktım shell kanalindan Firat bana sesleniyor; "a.s genc kanala el koydum haberin olsun" cevabiyla karsilastim. (Halbuki ayna.org'da kanallar anca düştükten sonra ilk reg'leyenin olabilir, veya founder birine devreder başka bir alternatifi yoktur) küfür hakaret icerikli yazmadiğimi cok iyi biliyorum biraz uzadi konu ve zline ile uzaklastirildim sunucuya tekrar girdiğimde, nick'm Forbid'di
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
diğer kullandiğim Nick'm Forbid'di. ve sonrasinda 1 hafta icinde 10'larda frozen yiyen kişileri duydum.

Böyle eski ve kaliteli bir yerin sonunun hayır olması dileklerimle..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver