Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2008, 01:39   #5
0x94
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Assambly yardım...

Tüh şansa bak konuyu yeni gördüm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
daha önce görseydim yardımcı olurdum . Ben genede sana nasıl yapılıyor anlatayım . İlk önce girilen metni bayraklara kaydedeceksin . Daha sonra register belleginde parçalara bölerek tek tek hafıza kutularına yerleştireceksin . Tam olarak kodu hatırlamıyorum fakat assembly dilinde eşitleme işlemi dogru ise 1 olan bayrak vardı adını unuttum işte onla metnin a ya eşit olup olmadıgını kontrol ettireceksin tabi a derken direk a degil a yı hex e çevireceksin hex dilinde 10 a eşit hex decimal da ise küçük a harfi 61 e eşit . Sonra karşılaştırma yaparken register kutularındaki deger 61 degerine eşit ise bayrak 0 olacak tır . Sonra sorgulama yapacaksın bayrak 0 ise diger adres kutusuna geçip diger sayıyı karşılaştıracaksın . Elimde Assembly için henüz bir editör yok . Ama daha önce konuyu görseydim sana editörü indirip gerekli kodu yazardım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver