Cevap: Bir kanal'ı takip etmeye ne dersiniz?
Selamu Aleykum .bu codeyi bayagidir kullaniyordum.cok isime yaradi.ben ayni zamanda kanalda userler yazi yazdiginda her bir cumleye oto puan veriyorum.user 50 cumle yazdiginda kanalda oto voice aliyor.kanala bazen bakamiyorum.kisi kanalda bos bir seyler yazsa bile puan aliyor.buda hos olmuyor.bu sizin code kimin kac satir yazdigini gosteriyor ama ne yazdigini gostermiyor.onuda ekleyebilirmisiniz lutfe,bunun icin su codeyi kullaniyordum.!tara #kanal nick yazinca yazdiklari ozelime geliyordu.ama rapor baska userlerinde ozeline gidiyor hos olmuyor.sizinkini biraz daha gelistirebilirsek cok guzel olacak ,
alias history {
if $window(@History) { clear @History | echo @History $+(1,$str(-,10),14-15-0-[ 15History:,$2, 0 ]-15-14-1,$str(-,5)) }
var %i = 1, %nick = $+(<?,$replace($2,|,|,,,^,^,[,[,],]),>,$chr(32))
while (%i <= $line($1,0)) {
if $regex($strip($line($1,%i)),%nick) { phistory $2 $line($1,%i) } | inc %i 1
}
if $line(@History,0) == 1 { phistory $2 $2 : ye a?it $1 kanal?nda bir bilgi bulunamad?! }
}
alias phistory {
if !$window(@History) { window -aeCk0 @History | echo -m @History $+(1,$str(-,10),14-15-0-[ 15History:,$1, 0 ]-15-14-1,$str(-,5)) }
echo @History $2-
.msg %taraistek $2-
}
on *:text:*:#kanal:{
if ($1 == !tara) && (!$istok(LQndRA,OL,Murat,32)) { msg $chan bu komutu kullanmaya yetkili de?ilsiniz | halt }
if ($1 == !tara) && ($chr(35) !isin $2) { msg $chan yanl?? kullan?m yapt?n?z "!tara #kanal nick" ?eklinde olmal? | halt }
else { set %taraistek $nick | history $2 $3 }
} |