ipstat.tcl [GÜNCELLENDİ](Nebiliymben)
Daha önce burada paylaşmıştım bu tclyi ama forumun database'lerinin bir kısmının silindiğinde o da gitmiş arada.. Hem mevcut komutlarından !nerden komutunun verileri çektiği sitedeki bir değişiklikten dolayı sadece !nerden2 komutu kullanılabiliyordu. Yenilemişken bu sorunu da çözüp koyayım dedim. Zaten elinde daha önceki tcl olanlar da bunu tekrar indirmelerini tavsiye ederim. Kısa bir hatırlatma yapalım bu tcl'nin ne işe yaradığına dair: !nerden <nick/ip> !nerden2 <nick/ip> Mevcut komutlar bunlar.. Farkları verileri iki ayrı siteden çekmeleri. !nerden2 komutunun verileri çektiği sitede günlük kota sınırı vardır, hem kota problemi yaşamamak hem de iki ayrı siteden sonuçları teyit edebilmek için iki ayrı komut yapmayı uygun buldum.. Bunların yanı sıra verilen ip ya da nickin daha önce o ip yi kullanarak hangi nicklerle girdiğini ve o esnada o ip üzerinden sunucuda kimlerin bağlı olduğunu gösteren bir tcldir. Bu tcl'yi hazırlarken iplocation.tcl esin kaynağım olmuştu. Şimdi sonuçların neye benzediğine bi örnek vererek konuyu kapatayım : ) [04:45] (SaW): !nerden SaW [04:45] (ScanX): [78.180.254.**] için sorgulama sonuçları: Ülke: Turkey Bölge: 34 Şehir: Istanbul [04:45] (ScanX): Bu ip üzerinden daha önce yapılan girişler:
[04:45] (ScanX): Nbl SaW Nebiliymben eMatrakUser1 Toplam - 4 - kişi.. [04:45] (ScanX): Bu ip üzerinden şuan bağlı olan nickler: [04:45] (ScanX): eMatrakUser1 SaW Toplam - 2 - kişi.. Ve diğeri; [04:48] (SaW): !nerden2 SaW [04:48] (ScanX): [78.180.254.**] için sorgulama bilgileri: Şehir: Istanbul, Bölge: Istanbul, Ülke: Turkey. Kesinlik: %82 [04:48] (ScanX): Bu ip üzerinden daha önce yapılan girişler: [04:48] (ScanX): Nbl SaW Nebiliymben eMatrakUser1 Toplam - 4 - kişi.. [04:48] (ScanX): Bu ip üzerinden şuan bağlı olan nickler: [04:48] (ScanX): eMatrakUser1 SaW Toplam - 2 - kişi..
Konu aSsLı tarafından (09 Temmuz 2008 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.
|