Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2008, 21:00   #43
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Youtube Video İzleyici ve Gösterici Add-on

Tabiki Yapabiliriz , Şimdi Adım Adım iLerliyelim..

Senin Indırdıgın Dosyada Yani [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dosya Halinde Cıkarttık , LauReLL.txt , Belgesinin Icınde Göreceksinki Linkler var , onlar youtube'nin asıl Linkleri Degil o Linkler Tam Ekran olarak Gösterilmiş Linklerdir.

şimdi ßiz Hangi Siteden video alalım.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sitesinden Alalım..

1 video tıkla

Örnek : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu Video'yu Tam Ekran Izlemek Istıyoruz , Addon'da ızlemek Icın Tam Ekran Link Lazım..

o Kod Nerede ?

o Kod Burada Resimde Gördügün Yere iyi Bak..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<div style="width:465px;"><embed src="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #0000BB">wmode
="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" scale="noScale" width="100%" height="355" type="application/x-shockwave-flash"></embed><div style="background:#000000; padding:7px 0px  7px 7px;"><span style="color:#CCCCCC; font-family:Tahoma; font-size:12px">İlgili aramalar: <a style="color:#FF9900; font-family:Tahoma; font-size:12px" href="
style="color: #0000BB">target
="_blank" title="tv  -  saniyede 9 yumruk">tv  -  saniyede 9 yumruk</a> - &nbsp;<a style="color:#FF9900;text-decoration:underline"  href="http://search.izlesene.com/?vse=yumruk,saniye&ref=embedv2link" target="_blank" title="yumruk,saniye">yumruk,saniye</a></span></div></div

o Kodu Ben Aldım word , Belge Açtım içinden Bak Kırmızı altı Cizgili gördügün Link Aldım .. Deneyebilirsin Internet explorer Açarak Bakabilirsin Tam Ekran gözükecektir..

Şimdi İstedigin Linkleri ßöyle Sürekli Topla ßir word Belge aç sakla sonra , Addon Icındeki " LauReLL.txt " Var oraya Bakarak Anlarsın , Video Basına Vıdeo icerigini yaz , Sonra Yanına Link AYNEN RESİMDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ..

Video' linklerini Hazırladıktan Sonra , LauReLL.txt Belgesine Kat.. Kaydet Addon , Kapa Aç Degiştigini Göreceksin..

Resimli Ve DetayLı Anlattım Umarım Anlarsın..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet