Cevap: Bush 'akıl hastası' gibi
Bence George Bush ABD nin gelmiş geçmiş en iyi başkanı. Tekrar seçime girme şansı olsa kazanacağına adım gibi eminim. Herşeyden önemlisi bu aralar herkes ABD ye vahşi diyor. Bush u lanetliyor vs. Bunlara katiyen katılmıyorum. Bana Irakta yaşanan olayların yaşanmadıgı bir savaş ornegi gosterebılırmısınız ? Her savaşta ulke savaştıgı ulkeye ırakta yapılanların aynısını hatta daaha fazlasını yapmıştır. Benim görüşüm vahşi olan bush değil abd değil SAVAŞtır. Savaşı almanya yapmış abd yapmış iran yapmış turkıye yapmış farketmez. HER SAVAŞ BİR VAHŞETTİR. ABD nin de her ulke gibi eleştirilecek yonlerı çok tabıkıde. Ornegın ABD emperyalızmı son derece kötü birşey kahrolsun emperyalizm kapitalizm. ABD den izin almadan lavaboya gıdemeyecegız yakında. Ancak ABD de haklı. Adamların elınde guç var neden kullanmasınlar bu gücü ? Bu gucu zamanında almanyada kullandı osmanlıda kullandı.
Ha bu arada IRAN ın yaptıgı eleştırılerede saygı duyaulmalı eleştırılere acık olunmalıdır. IRAN ı da fıkrını her yerde her kosulda soyleyebıldıklerı ıcın tebrık ederım |