Cevap: randomkorumasi
Güzel Bir Çalışma Ekledim Gayet de iYi ÇAlışıyor Ama bir Sorun Var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. "kybele" gibi bu şekilde olan normal nickleri atıyor. Ben iStiyorum ki ÖrneğiN : "[Baby]18 gibi bu tür köşeli parantezli yani kısaca Clone ya da İnframe bot niCklerini atacak şekilde düzenlemek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. karakterleri düzeltmem gereken kısımlkarını gösteren birisi olursa ben uğraşırım biraz acemiyimde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*** Notice --- Temporary Z-line added for zahnstocher by FruKo!
mesela böyle buna engel olmak istiyorum yoksa Serverde uSer kalmayacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yada Şöyle Birşey Olabilir mi Bu Adona O KarakterLEr Kısmını DüzeLtip Servere Girmesini iStemediğim NickLeri Yazıp girip Yapar Yapmaz O Nicki Atsa.. MeseLa :
1 -KaRaSeyTaN (IRCTurkey@.............
Bu NiCki Bu Adona Yazıp Servere girmesine iZin VermeyeceğiM. Bu ŞEkilde Bir Düzenleme YapabilirmiyiZ
Konu Pentagram tarafından (31 Mayıs 2008 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
|