Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2008, 13:50   #1
MouSTaPHa83
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Admini Tanıma Addonu.

Birkaç şekilde denedim ama beceremedim. Özelime elen bir nick eğer helper/oper/admin ise ya da belirlediğim kanallardan birindeyse ya da notify listemdeyse izin vermek aksi taktirde ignore etmek istiyorum.

Admin/Oper/Helper haricindeki kısmı yaptım.

Whois Bilgisi:

311 $1 = B0T , $2 = OyuN- , $3 = TuRaN , $4 = =VmTvia.Sohbetyap.Com
310 $1 = B0T , $2 = OyuN- , $3 = Sunucu , $4 = Yardım , $5 = Görevlisi

Denediğim şeylerden birkaçı:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:open:?:*:{ /whois $nick { raw 310:*:{ set %admin $3- } if (%admin == Sunucu Yardım Görevlisi) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım...  | /set %admin 0 | /.halt } } }

%admin 'i raw mesajından değil de karşıdakinin söylediği yazıdan alıyor.

on 1:open:?:*:{ /whois $nick { raw 310:*:{ set %admin $3- } } if (%admin == Sunucu Yardım Görevlisi) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım. | /set %admin 0 | /.halt } if ($nick isnotify) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım.  | /.halt } if ($nick ison #bilmemne) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım.  | /.halt } else { /msg $nick  Özel Pencereniz Kapatıldı... Özelde Konuşmanız Engellendi... | /timer 1 1 /closemsg $nick | /timer 1 2 /ignore -p $nick | /.halt }

Aynı Şekilde...

on 1:open:?:*:{ /whois $nick { raw 310:*:{ /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım... | /.halt } } }

Herkesi Admin Olarak Görüyor.
raw 310:*:{ set %admin $3- } on 1:open:?:*:{ /whois $nick if (%admin == Sunucu Yardım Görevlisi) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım. | /set %admin 0 | /.halt } if ($nick isnotify) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım.  | /.halt } if ($nick ison #bilmemne) { /msg $nick 1 Dakika İçinde Bakacağım.  | /.halt } else { /msg $nick  Özel Pencereniz Kapatıldı... Özelde Konuşmanız Engellendi... | /timer 1 1 /closemsg $nick | /timer 1 2 /ignore -p $nick | /.halt }

Kırmızı satırı geçip sonraki satırdan devam ediyor.

Nasıl Yapabilirim Ben Bu Admin Kontrolünü?

Konu MouSTaPHa83 tarafından (29 Mayıs 2008 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver