|
Support Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
emegize saglik guzel olmus turkceye cevirdiginiz tcl paylasirmisiniz..
Sorulara gelince ben bi ekip kuracam insallah kendi gorevlilerimden bakalim yapabildigim kadar soru toparlamaya calisacam..
ama botta olmasi gereken birsey var ornegin soruyu sordu cevap D sıkki
hemen dogru bildin dior ve puani veriyor ama halbuki atiyorum her soruda 20 sn beklese ve sonunda dogru bilenlere puanlarini verse daha hos olmaz mi ..
|
TCL bildiğiniz gibi ingilizce çeviri olarak ben ilgileniyorum..Keşke coderi ben olsaydım o kadar bilgim olsaydı dediğiniz gibi yapabilseydim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ancak şöyle bişey var bot sadece ilk doğru yanıtı verenlere puan veriyor yanlış cevap verdiğinizde tekrar doğru cevabı verseniz bile sizin yanıtlarınızı kabul etmiyor..Sistem mantık olarak tek cevap üzerine çalışıyor.. Tek kişinin doğru yanıtını kabul ettiği için iş biraz rekabete dönüşüyor... Paylaşmaya gelince elbette paylaşıcam ama şu an tamamen Türkçe'leştirme bitmiş değil.. Zamanım oldukça botu izliyorum. İngilizce cümleler kullandığında çeviriyorum.. O nedenle 3-5 gün daha beklemeniz gerekicek..