Cevap: Kankilerim Live Sohbet Programı
laurel elimde scriprt var ıngılızce ama gercektende mukemmel otesı yok yok ıcınde.hatta eglencelı olsun dıye fake opluklar ırcp opluklarına kadar dusunulmusiklon taraması yuzlerce renklı eglencelı yazılar resımler vs.yanı scrıpt gercetnede mukkemmel.deneme amaclı bır servere gırdım hayran olmayan kalmadı ısteyen ısteyene.botlara kadar dusunulmus.ilgilenirsen sana verıyım.ama bır sartım var benım normal odam var bır serverde bıldıgın founderım yani kendıme gore scrıpt ıstıyorum.sc5 korumalı bırde toplu ban atıcak gıren klonlara.malesef kımse yardımcı olmadı.bazı scrıpt yazarları maıl ıstedı verdım ama msnde sadece asab bozucu konusmalar oldu.o yuzden burda gordugum kadarıyla sen durust bırısın.oyuzden sana yazdım.istersen scrıpttın goruntulerıde atarım abartısız harıka bır scrıpt nerden buldun dersen ıngılızcem var hollandalı bırısının scrıpttı oordan aldım sıtelerınden yani hosuma gıden yanı eglencelı ve gorsel bakımdanda cok zengın olması senın tarzın bırsey yani.bu arada bır kac haftadır yabancı scrıptlerle ılgılenıyorum sunu gordum burdakı scrıptlerın cogu alıntı sadece dıl turkcelestırılmıs.ozellıkle ıconları mukemmel saymadım ama 300 den fazladır gorsel mesajlar ulke bayraklarından tutun aklınıza ne gelırse var.hatta radyo linkleri bıle dusunulmus yanı herkes odasına yorulmadan lınk atabılır oyun botları ekleyebılır hepsı scrıptte mevcut.benım ıstegım sadece kullanabılecegım bır scrıpt sc5 e karsı zline yemeyecgım bır ıstıyorum. |