Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2008, 11:37   #5
Collettivo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: +18 Fıkra'lar.

2 Yumak
Pek saf olan genç kiz yanliz olarak tren ile yolculuk yaparken , oturdugu koltugun karsisina , bitirim ve uyanik bir genç oturur.

Selam faslindan sonra ;

-"Dikkat ettimde sayin bayan , otururken sürekli ayak ayak üstüne atip ellerinide dizlerinde tutuyorsun. Bir sebebimi var acaba..." der..

Genç kiz,

-"Benim bacaklarimin arasinda bir kesik var. Ayaklarimi açarsam belki bu yirtilip , canim aciyabilir deyince..."

-"Neden üzülüyorsun bende ignesi var. gel hemen dikelim de iyilessin" der ve hemen o tren odasinda kizin isini bitirir.

Fakat bir ,iki derken kizin çok hosuna gider.

-"Hadi bir daha dik"
-"Hadi bir daha dik"

Delikanli kan ter içinde , artik yorgunluktan bitap halde,

-"Ip bitti artik dikemem!" deyince,

kiz gözlerini yumurtalara dikip,

-"Vallahi inanmam , bak orada iki yumak daha ip var.."

Tadelle
Adamin biri yalnizlik çekiyormuş cani sıkılınca başlamiş 31 Çekmeye Çekerken tam heyecandan nasil hizli yapti ise Siki kopmuş elinde kalmiş. Hemen Sikini cebine koymuş doğru hastaneye koşmuş. Doktora heycanla durumu anlatmiş ve sikini yerine dikmesini soylemiş.

Doktor hayretler içinde peki nerede sikin diye sormuş adam cebimde aliver demiş. Doktor adamin cebine elini sokmuş.

Bakmiş adama hani burada sik yok tadelle var demiş:

Adam: - "desene yolda gelirken yanlişlikla yarraği yedik" demiş.
Sallama
12 yaşinda bir çocuk bir kadina tecavüz etmekten yargilaniyormuş. üstelik çocuğun avukati da bayanmış. mehkemede bayan avukat, çocuğun pipisini dışari çikarip eline almış ve sallayarak:

- hakim bey, bu çocuk bu ufacık pipisiyle bu kadina nasıl tecavüz edebilir ?

tam bu sirada çocuk avukatin kulağina eğilerek fisildamış:

- avukat hanim biraz daha sallarsaniz davayi kaybedicez.
Benim Çıktığım Yer
Belli bir yaştan sonra Afacan merağından sormaya başlamış:
- Anne, ben nerden çıktım?

Anne bakmış olacak gibi değil, duvarda ki soba deliğini gösterip, işte ordan demiş. Artık bizim afacan öğrendi ya, eve her gelip gidene, duvardaki soba deliğini gösterip ben ordan çıktım, ben o deliktem çıktım, demeye.

Anne, baba bakmış olacak gibi değil. Şuna bir care bulalım, çok ayıp oluyor elaleme demişler. Baba:
- Merak etme hanım, hafta sonu ben orasını alçı ile bir güzel kapatırım. Böylece oğlanda unutur gider.

Dedikleri gibi bunlar hafta sonu alçıyı hazırlayıp kolları sıvamışlar. Kadın daha iriyarı olduğundan kocasını omuzlarına alıp işe koyulmuşlar. Tam o esnada kapının zili çalmış. Afacan koşup açmış kapıyı ve gelen misafirlere şöyle bir bakmış:

- Oğlum baban ve annen neredeler? diye sormuş misafir.
- Amca, demiş afacan. Babam, annemin üstüne çıkıp şu an benim çıktığım deliği kapatıyor.

Hasta Kadın
Afacan annesi ile babasının sevisirken seslerini duymus ve sevistiklerini anlamis babasini denemek için sabah olunca babasina sormus.

-"Baba dün gece annem neden çiglik atip inniyordu?"

-"Sorma oglum annen dün gece çok hastaydi..."

Afacan bunun üzerine cevap verir.

-Hasta kadini sikmeye utanmiyor musun??"

İsim Neydi ?
Bekçi iki sevgiliyi samanlikta is bitirirken basmis. Karakolluk olmuslar. Komiser adama sormus:

-"Anlatin bakalim beyfendi.."

-"Bu bayan benim nisanlimdir, benim penisim, nisanlimin wajinasina girerken bekçi kapiyi açti."

-"Siz anlatin hanfendi.."

-"Evet komiser bey. Bu bey benim nisanlimdir, beyin penisi benim wajinama girerken bu saygisiz adam kapiyi açti."

-"Sen söyle bekçi efendi.."

-"Valla kosmer beyim. Bu adamin penisi karinin.... Pardon hanfendi sizin amcigin ismi neydi!???"

Fatih Türek
Fatih Türek ölmüş. Öteki tarfta görevli buna bakmış, kimsin sen diye sormuş.

-"Ben Fatih Türek".

-"Hımm demek o sensin. Git lan şu köşeye sıç" demiş. Fatih gitmiş yapmış. Allah şimdi o köşeye sıç demiş. Fatih oraya da hallettikten sonra dayanamayıp sormuş.

-"Allahım benim ömrüm burada sıçarak mı geçecek?"

Allah Fatih Türeke kızgınlıkla bakarak cevaplamış:

-"Götün ne işe yaradığını öğrenene kadar sıçacaksın...."

Çang Çing Çong
Adamin birinin japonyaya yolu dusuyo. İsini hallediyo gece oluyo diyo ki hadi geldik ta buralara bi capkinlik yapalim diyo...

iste resepsiyona bildiriyo durumu... hemen aninda cook enfes ilik gibi bi gey$a geliyo... tIk tIk tIk...basliyolar...kadin bi ara cangcingcong diye baariyo...adam da dusunuyo

-"ulan kariyi acayip yaptim" kendiyle gurur duyuyo... Ertesi gecede durum ayni. Yine baska bi gey$a yine tIk tIk tIk. fakat bu geysada ayni bir ara yine cangcingcong diye baariyo...

adam yine mukemmel hallettim diyo. Neyse amcamiz ertesi gun golf sahasina gidiyo..

bi arkadasi cagirmis. Arkadasi diyo ki gel beraeber oynayalim. Adam diyo ki ben hic anlamam. Gel gel ogrenirsin diyor. Basliyolar adam bizimkine acikliyo...

-"Bak su topa vur ve su delige atmaya calis"

adam bi vuruyo. Tesaduf ya tak diye top delige giriyo...Orda bulunan butun seyirciler cangcingcong diye baariyo. Adam diyor:

-"ben anlamam. Ne demek istediler cangcingcong diye ?"

Adam da bizimkinin suratinabakiyo ve

"Yanlis delik" diyo..

Vaktim Yok
İki Travesti yolda karşılaşmışlar. Biri diğerine sormuş:

-Nasılsın dostum işlerin nasıl?

Öbürü cevap vermiş:

-Sorma kardeş işler o kadar yoğun ki osurmaya vaktim yok...

Emeğe Saygı
Alıntıdır.

Eğerki ; Aşırı derece'de argo içeriyorsa , yönetici arkadaşlar ilgilenir inşallah.

Affola!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet