Bu Kızlar Niye Terbiyesiz +18
özlem.......: bapıyonnnn Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Televizyon izliyom özlem.......: maç mı özlem.......: muhabbetine doyum olmuyor valla Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: öyledir Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Çok muhabbetik Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: biriyimdir özlem.......: ooo ne demessin özlem.......: tlf konuşmayı sevmen özlem.......: burda yazmayı özlem.......: buldum özlem.......: dumanla haberleşelim Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Ben Biras ileri gittim Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Sen geri gittin Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Ben Telepati Yoluyla Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Haberleşiom özlem.......: özlem.......: tamam antemlerimi açtım Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: sen bilimin gerisinde kalmışsın Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Ben Çanak Kullanıom özlem.......: hahahhaha özlem.......: senin çananı mikeyim Can - | Adımı Unutacak Kadar Kaybettim Kendimi..: Terbiyesizzzz özlem.......: sensin ooooooooo özlem.......: haklısın valla ben senden h,ç küfür duymadım |