|
MephisTo Nickli Üyeden Alıntı
|
Arkadaşlar, script içinden addonu alıp editleyip kullanabilen biri mutlaka bu yazdığınız kodları bulup etkisiz hale de getirebilir kolayca. İleri düzeyde öğrendiğiniz zaman yaparsınız bunu, bence şu an için ihtiyacınız yok.
+
mIRC.exe ile kimin ne işi olur ki? O yukardaki kod anca mIRC.exe için virüs koruması olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Addonları kontrol edeceksiniz.
|
Evet Ben Bunu Yapmıştım Olesine Scriptleri Incelerken Bi Baktim Sildi biraz Bi Uğraştım Tık Ufacık Bi Kod Vardı Sildim Neyse Madem O Kod Mirc.exe ye Göre HAreket Ediyor Şöle Yapılırsa Belki Olur.
on 1:START:{
if %mCtime == $null { set %mCtime $file(*.mrc).ctime }
if %mCtime != $null {
if %mCtime != $file(*.mrc).ctime { addonlarısil }
} addonlarısil Komudu Altında Çalışan Bi Silme Remoteside Yaparsan Çalışır Belki Sadece Mantık Olarak Düşündüm addonlarısil.txt içine ; alias addonlarısil { unload -rs addon1.mrc unload -rs addon2.mrc ........................vs.vs }
gibi.. Tabi O Yukarıdaki Kod Doğruysa Al Kullan :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yanlışım Varsa Düzeltin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.