|
CWSyzop Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
wToprak : Peki ben soruyorum ismail denilen sahis scripter kelimesininde ne anlama geldigini biliyormu acaba ? wToprak : Su ana kadar sözde yaptiklari onca sürüm kelebek versiyonun hangi kodunda emegi var ? wToprak : Para vererek script yapip Kelebek ismini taklit ederek adamlik oluyorsa ; o adamlik kendilerine kalsin.Tepe tepe kullansinlar..
- işte wToprak bu kadar Syn economist yaptıgı konusmalarda kişiler adına tek bir söz sölememişken wToprak adam mi diye soruyor Sen kimSinki kişinin adam oLdugunu anlama icin Önce Adam oLmak gerekir , ki AdamLigindan Şüpe ediyorsan Her sitede Her yerde ismail güL'ün iş ev adresi teLefonLarı var git yüzüne Söle !! - Root : economist ( Kelebek Projeleri Sorumlusu ) burdan ne anLıyorsun ? adam birşeyeri pLanliyor düşünüyor tartıyor ve yapıor ve yaptırıyor sonucta kelebek.gen.tr adına oLuor. Senherşeyi ben yapıyordum diorsan Opers'te tek takıL dünyayi Kurtaran adam sandın kendini |
Konu dışı:
merak etme yeri geldi onuda yaptık kelebek.org da öyle kişiler varki senin aklın hayal edemeyecek projelere imza atar, ve bu projeleride başkalarına yaptırmaz yapar, hemde tek başına!
aLtug : rahatlıkla unreal editler, web sitesi yapar, mirc yazar.. gerekirse kelebek.org'u tek başına yönetir
Ajan : aynı şekilde.
HaLiL : ...
(HaLiL saten benim beni birçok kişi bilir tanır sanalda yapamayacağım iş olmaz yeterki yapmak istiyeyim..)
ve bu saydığım isimler kelebek.org bünyesinde 5.5 yıldır görev almakta saymadığım isimlerde var, bilip bilmeden konuşanlara ağız payını vermesinide çok ama çok seven biriyimdir, eğer yorum yada eleştiri yapacaksan karşı tarafı çok iyi tanımanı tavsiye ederim..
------------------------
reportaj çok güzel olmuş tebrik ederim, yalnız çok kısa ama öz..
wToprak'ı yakalamışken soru yağmuruna tutabilirdin şahsen ben olsam bırakmazdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.