19 Mayıs 2008, 03:19
|
#3 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 19 Mayis Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayisimiz KutLu Olsun.. sizLer,yeni Türkiye'nin Genc evLatLari!YoruLsaniz Dahi ßeni Takip edeceksiniz.. DinLenmemek Üzere Yürümeye Karar verenler,asla ve asla yorulmazlar..Türk gencLigi gayeye,ßizim yüksek ideaLimize,durmadan yoruLmadan yürüyecektir.. Mustafa KemaL Atatürk. SizlSizler, yani yeni TSizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
ürkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
er, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. |
| |