Ya ustadlar aşağıdaki koda ek bir özellik koymaya calıstım. aşağıdaki kodda kullanıcı kotu söz kullanmaması konusunda uyarı alıyor. haliyle bir sürü op bunu aynı kanalda kullanınca bir kullanıcya 5 tane uyarı gidebiliyor bu da görüntü kirliliğine yol açıyor. eğer uyarılan nick şu nickse uyarma diyorum. fakat kanala yazıldıgında yine hep beraber uyarıyorlar aynı nicki. nasıl yapacagım çözemedim yardımcı olursanız sevnirim. tskler.
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:text:*U y a r ı :*:*:{ set %uyarıaldı $3 | echo -a $3 uyarılanlar listesine eklendi }
#uyarılı on
on *:text:*:#:{
if $nick = %uyarıaldı { halt }
if ($nick isreg $chan) {
if $istok($1-,it,32) || $istok($1-,lan,32) || $istok($1-,maymun,32) || $istok($1-,Ayı,32) || $istok($1-,köpek,32) || $istok($1-,mal,32) || $istok($1-,salak,32) || $istok($1-,aptal,32) || $istok($1-,enayi,32) || $istok($1-,?küz,32) || $istok($1-,angut,32) || $istok($1-,oğlum,32) || $istok($1-,ger?zekal?,32) || $istok($1-,sie,32) || $istok($1-,sia,32) || $istok($1-,hıyar,32) || $istok($1-,?nek,32) || $istok($1-,si@,32) || $istok($1-,uza,32) || $istok($1-,lahn,32) || $istok($1-,lanh,32) || $istok($1-,saxo,32) || $istok($1-,manyak,32) || $istok($1-,salak,32) || $istok($1-,uzaa,32) || $istok($1-,kro,32) {
if (!%say [ $+ [ $nick ] ]) { inc %say [ $+ [ $nick ] ] | set %kelime [ $+ [ $nick ] ] $strip($1-) | msg $chan 12 [ U y a r ı ] : 4 $nick 10 Lütfen Seviyeyi Düşürmeyiniz Aksi Taktirde Kanaldan Uzaklaştırılıcaksınız !. | set %uyarıaldı $nick | msg #jjj Uyarılan : %uyarıaldı }
else { if (%say [ $+ [ $nick ] ] >= 1) { mode $chan +b $nick | kick $chan $nick 12Daha Onceden 4 > $+ %kelime [ $+ [ $nick ] ] $+ < 12 Kelimesinden Dolayi Uyarı Aldınız 2. Olarak 4 > $+ $strip($1-) $+ < 12 Olan Yasak ve Kötü Unsur Içeren Sözcüğü Kullandıgınız Için Kanaldan 4 Uzaklaştırıldınız.. [ 12 $me 4] | unset %say [ $+ [ $nick ] ] | unset %kelime [ $+ [ $nick ] ] }
}
}
}
}
#uyarılı end