Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2008, 16:06   #5
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google pagerank ve backlink hakkında Buyrun içeri

ben pagerank üzerinde 2 aydır bir çalışma yapıyorum 3 ayrı site üzerinde 3 ayrı yöntem. bunu bu google güncellemelerinde herkezle paylaşacam tezim dogru çıkar ise. diyoruz ya bakdıgımız sitelere pr gelmiyor yada prsi düşüyor bakmadıgımız sitelere pr geliyor bu tez üzerinde 2 aydır dedigim gibi calısıyorum 1 güncelleme gecirdik tezim doğru çıkıyor %80 bu pr güncellemelerinde pr2 site pr4 alırsa eger uyguladıgım yönetemle yada pr3 sizlerle paylaşacam gözden kacırdıgımız cok husus var aslında.bu google güncellemeleri olunca pagerank pr0 pr2 olur pr2 site pr4 olursa paylaşacam (: 6 tane mirc sitesini pr0 'dan pr2 geldi pr3 site pr2 ye düşdü. bunlardan 3 siteyi denemeye aldım ayrı uygulamalar deniyorum 3 'nede link değişimi yapmadan siteniz pr0 olsun pr2+pr1 getirecek bir uygulama üzerindeyim. Pagerank dagılımı bi bakıma da filtere üzerine endeksli. Sandbox ile doğru orantılı işliyor n/a ipleri. google yani eşşek olan Sandbox Filtresi bütün uygulamaları semeri onun üstüne bindirmiş durumda. Sandbox giren site dikkat ederseniz pr4 den pr0 getiriliyor (: googlebots siteye girdigi zaman yada prler güncellenecegi zaman bizim suyumuzdan gitmesi için bir çok değişik metodlar var tutanı var tutmayanı var pr2 den pr5 alanı var , var ki var. google sen kalite sen kalitesiz site ayrışdırıyor fakat benim üstünde durdugum konu link değişimi yapmadan bir site pr gelmesi yada olan prsinin yükselmesi üzerine. hem sandbox dan bir siteyi çıkarma üzerine hemde bu pagerank hususu üzerine çalışmalarım devam ediyor. bakalım nasıl bir tepki verecek hem pagerank da hem google sıralama da

Konu Bora tarafından (17 Mayıs 2008 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan