Merhaba ßen aLSanCak Okuyun ArkadasLar
Selam ßen aSkkenti.Com aSkkenti.Net BiArkadas.Com Turkkelebek.Com Sahibi aLSanCak ( Adem Özcan ) Evet Arkadaslar ßu Sanalda Azda Olsa ßerki ßeni Lamer Diye Taniyorsunuz.. Bu Zamana KAdar Yıllarca Botnet Besledim Ama Gel Görkü Ne Oldu Bir birikim Sağlayamadım ARtık Böle Seylerin Dogru Olmadıgının Kanaatine Vardım ve Daha Doğrusu ßotnetci Lameri Diye Taniyorsunuz Sadece ßunu SöyLemek iStiyorum..Bundan Sonra Botnet Beslemiyorum.. Seqo Nick Arkadasımız ßotnet ßirakmıstır Kendısı Tebrik Ederim ßende ßotnet ßiraktim Altik Türkiyede ki Ircd SunucuLarina Hiç ßi Zaman Botnet Gibi Exe Trojen Yedirmecegim Ve kımsenin Pc Virus Sokmacagim.. Bu Zamana Kadar Kimin sunucusuna Zarar Verdiysem Hepsindende Tek Tek Özür Diliyorum.Hersey İnŞallah ßizim Hakkımızde En iyisi OLur ßu Arada DetayShell.Com Sahibine KoRSaN Kardeşime Söz Verdım ßotneti ßirakıyorum Bu Zamana kadar Olan DetayShell.Com Botnetindede Hep Benim Elim Vardı Bundan Sonrada Olmayacak Tertemiz Bir DetayShell.com Olacak Vede aLSanCak nickini Artık Kullanmıyorum aLSanCak Tarih Olmuştur. ßu Arada Kill Kardeşim SeninLe Msnde Üzun Üzun konuşmustuk HatirLiyorsun Dimi Sanada Söz Vermıstım ßotneti ßirakcam Diye Sözumde Durdum Nikahodasi.Com Kapattim Hersey iÇin Tşkler Ederim..
Bundan sonra Kimsenin Sunucusuna Botnet ,Trojan, Vürüs Kimsenin Pcsine Zarar Vermiyeegim Namusum Ve serefim Adına Yemin Ederimki ARtık Botnet Beslemeyecegim...Kimseye Herhangi Bir zararım Olmayacaktır.
İyi Forumlar Artık Yorumlar sizin Ben Geçte Olsa Herseyin Farkına Vardım Hatamı anladım Bunun İçinde Tekrar Herkesten özür Dilerim....
iyi Forumlar...
Konu Adem_34 tarafından (16 Mayıs 2008 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
|