Cevap: Ufakken Annenizden Ne diye dayak yerdiniz?
babam fiske vurmuş değildir ama annem bir kere dövdü hiç unutmam.
babam işte annem işte ben okuldan gelmişim televizyon üzerinde duran sigara paketinden bir dal sigara aşırıp içtim 12-13 yaşlarında falanım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. içtikten Sonra bütün evin kapısını penceresini açtım dişlerimi defalarca fırçaladım eve annemin parfümlerinden sıktım ve annem geldi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu evdeki pencere kapılar neden açık,niye benim parfümlerimi sıktın gibisinden soruların ardından gel bakim buraya diyip bi hoh yap diyerekten nefesimi kokladı ben akıllıyım ya dişlerimi fırçaladım annem yakalamaz nede olsa diye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mis gibi koktugunu bildiğim için korkumda yok nitekim anladı sigara içtiğimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. her ne kadar odaya kaçıp saklanmaya kalksamda yorgan altına yemedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o gün çok güzel bi dayak yemiştim.akşamına bide babama şikayet ettiğim için sokağa çıkma yasağı gelmişti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |