Cevap: KabuL edilmedi : Yapım aşamasında
Yaa ßen WebMaster DeğiLim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Site Yapmayı FeLan Öğrenmek İstiyorum Front Page de Yapıyorum.. Ama Anasayfam İle Nasıl Değiştireßilirim ßilmiyorum.. Yani Sadece Heves Ve Merak İçin Yapmak istiyorum. Script Yapmaya da Öyle ßaşladım onu Hallettim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şimdi Site Yapma Merakındayım. ßu arada İsteyenlere Ücretsiz mlRC Script Yaparım.. ßana Lazım Olan ßilgi.. h[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1. ßuraya Web Sayfası Yapaßilmek için Hangi Program Lazım 2. Yaptıgım web indexlerini Ana SayfamLa Nasıl Değiştireßilirim. 3. Ve Sohbet Sitesi Doğal olarak Giriş için Java Lazım ßunun EKlenmesi Nasıl OLuyor.. Suan Takıldıgım konuLar ßunlar Sanırım ßunları Öğrenirsem Gerisi Nedir ßilmediğim için yorum Yapamıyacam.. Ama Google de Aradım Hep Ders Ders Ders Diyorlar Anlattıklarını da ßilenler Zaten ßiliyor ßilmeyenin Cakacagı Şekilde ßir Anlatım ßulamadım Yardımcı olursanız Sevinirim..
Konu kup{a}pazl tarafından (11 Ağustos 2010 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
|