Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2008, 01:35   #18
desirouS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Anneler Günü

Alovepoem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gereksiz bir gün görüyorsan eğer bırakta bu fikirde olan arkadaşların düşüncelerine saygı duymayı dene böyle gereksiz postlar atıcağına!

Bu mesajında fikirlere saygı duymadan bahsetmen çok güldürücü ki fikirlere saygı duyulması gerekiliyorsa bunu benim mesajımda da gösterebilirsiniz. O ki ben arkadaşlarımızın düşüncelerine veya fikirlerine saygısızlık etmedim. Farkettinmi bilmiyorum mesajımın içeriği anneler günü ile ilgili ve konu anneler günü ile ilgili ve ben bu mesajı anneler gününün(bana göre) saçma olduğunu düşündüğüm için yazdım. Fikirlere saygı duyulmalı, anneler günü annemizin değerli olduğunu tekrar hatırlatıldığı için varsa her günün annemizin değerli olduğunu hatırlatmak bana göre daha doğru.

Bırakta düşünce fikir ayrımcılığı olsun ve bırakta fikirler saygınlığını korusun.
Benim attığım mesajı gereksiz görmen senin kendi düşüncendir, fikrindir. Oysa benim attığım, gereksiz olarak nitelendirdiğiniz mesaja karşılık vererek mesaj(post) atmış olmanız sizin mesajınızıda gereksiz kılmazmı.? Sayın Alovepoem?

Konuyu uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum herkez fikirlerinde, düşüncelerinde özgürdür.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver