Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2008, 16:36   #7
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google 'de Sandbox 'da olanlar

bumb da olursa hiç bir arama kelimesinde çıkmaz diye düşünüyorum. eger sandbox da isende google de cıkar sayfan ama 20.40. sayfalar gibi sayfalarda cıkar. yani hit gelmez sitene google den tektük girer ama keyboardlarda siten cıkar ama cok arka sayfalarda tutar.

benim üstünde çalışdıgım noktada keyboardlar dan cıkartıp normal seviyesine getirmek uygulamayı 2 siteye yaptım. dışardan 1 site alacam sadece garanti veremiyorum onun icin sandbox lu sitede uyguluyorum. 1 siteye uyguladım kendi siteme yöntemi 37. sayfada idi 1 bucuk ay sonra 8. sayfaya geldi. belkide kurtulmuşdur pr3 idi sandbox girdi diye pr0 aldı diyede 8. sy da tutuyor olabilir. uygulama olarak yapıyorum ona göre bir şeyler söylüyorum. 1 sayfaya uyguladım 3-4 googlebots güncellenmesinden sonra sonuc olumlu verirse çıkarma yöntemini paylaşıcam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yani inş. çıkarabilirim hem kendime hem web master sahiplerine yararım dokunur bu konuda kişisel menfatim yok. Google de Sandbox 'a girmiş site 6 ay 1 sene sürüyor çıkması. Google Sandbox 'a sitemi neden sokdu dememek lazım . ben ne yaptımda siteyi sandbox 'a sürükledim demek lazım. Google ztn direk sandbox atmaz 1-2 geri tepme bildirimi gösterir. hala bildigim bildik dersen index deki geri tepmeye neden olan işlevi kaldırmazsan Sandbox kaçınılmazdır. google nin pr güncellemesinde uyguladıgı bir sistemi Sandbox 'da da uyguluyor. ilişkilendirme olarak onun üzerinde calismakdayım su an.

Konu Bora tarafından (08 Mayıs 2008 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver