Cevap: Bazi Kadinlar neden Genc erkek sever?
cahillikle alakasi yok istatistikler var burda dunya capinda yapilmis sadece senin gorusunden ibaret degil yani cahil olmayiniz derken sen milyonlarca insana cahil demis oluyosun halbuki bu insanlar senden benden daha cok egitim almis beyin cerrahlari mimarlar veya hayat okulundan mevzun olan senden daha fazla gormus gecmis yasca buyuk insanlar olabilir de gorusune saygi duyuyorum yalniz yazdigin birkasc seyi anlayamadim hangi kadinlar erkeklere gore daha genc? ve dikkat ederseniz erkeklerin yas ortalamasi irtibari ile kadinlardan daha bbuyuklerdir demissin bunuda anlamaim sen bunu neye dayanarak soluosunki eger yazdigin cumleleri acarsan ve anlatirsan sevinirim.
bu konuu neden bole bir polemik haline geldiki alan razi veren razi tabiki ama ortada bir arastirma bir istatistik var ve bizde bunu sorguluyouz burasi paylasma ve tartisma platformu seninde gorusune saygi duyuorum 1-2 veya 10-12 yas ben genede yorumlari bekliorm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |