Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mayıs 2008, 18:28   #8
LauReLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kankilerim Live Sohbet Programı

eXtReMe` Bak Kardeşim Ben Coder DeğiLim Tamam mı? Rahatlaman için Haa Bu Arada Ben NEte haftada 1 - 2 saat girebiliyorum ve bu scripti ben bi karşılık beklemeden yaptım kankilerim yonetimi bana admin yazdı diye değil ben adminlikle felan uğraşacak olsam server'la ilgilenirdim mircle felan uğraşmazdım ve kankilerim yönetimi'nde bende avrım benim menfaatim mirc ise silinirim zorla istemedim ve hatta duyman gerekiyorsa yönetim server gerekli bilgilerini bana verdi yonetim bende desem yeridir sen işine ve sana yakısmayan davranıslarla adamın asabını bozarsan burda bişiler paylasmaya calısan insanlar senn gibiler yüzünden arkasaına bile bakmazlar sennınle ugrasabilecek insan varsa onlarla ugras gerekirse buyur msn adresimi ekle ve orda goruselim ben scripti babamın hayrına yapmıyorum ben kımler kullanmış diye ölçmek için böyle bir olay kullandım ve bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez millet script yapınca internet explorer açılış sayfasını kafasına göre değiştirirken reklam ve düşmek olmuyor ama ben boyle bişi yapıncamı düşüyormuşuz sen gitde düşenleri kurtaranlar olur merak etme düşmez kalkmaz bir allah : ) beni tanıyanda var tanımayanda : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan