04 Mayıs 2008, 20:29
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Chanserv Seviye Yapılabilirmi ?
| BySuSKuN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yanki tşkler ama onları denedim tam anlamıyla çalışmıyorlar.
if (check_access(user, ci, CA_AUTOOWNER)) {
send_cmd(s_ChanServ, "PRIVMSG %s :%s Kanalda Founder Yetkisini Aldı ( 1. Seviye )", c->name, user->nick);
}
if (check_access(user, ci, CA_PROTECT)) {
send_cmd(s_ChanServ, "PRIVMSG %s :%s Kanalda Sop Yetkisini Aldı ( 2. Seviye )", c->name, user->nick);
}
if (check_access(user, ci, CA_AUTOOP)) {
send_cmd(s_ChanServ, "PRIVMSG %s :%s Kanalda Aop Yetkisini Aldı ( 3. Seviye )", c->name, user->nick);
}
if (check_access(user, ci, CA_HALFOP)) {
send_cmd(s_ChanServ, "PRIVMSG %s :%s Kanalda Hop Yetkisini Aldı ( 4. Seviye )", c->name, user->nick);
}
if (check_access(user, ci, CA_AUTOVOICE)) {
send_cmd(s_ChanServ, "PRIVMSG %s :%s Kanalda Vop Yetkisini Aldı ( 5. Seviye )", c->name, user->nick);
}
Bende Böyle Yaptim Ama ;
Founder Olana Mesela 5 Uyarı Veriyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
1. Seviye
2. Seviye
3. Seviye
4. Seviye
5. Seviye
Sop Olana 4 Uyarı
Aop Olana 3 Uyarı
Hop Olana 2 Uyarı
gibi Veriyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Bu Bana Göre Dil Gerçi '' Behroozwolf '' Yapıyordu Yaptıda ama Sop Olmayınca Kızdı Biraz ( Zamanıda Yoktu ) Onada Tşkler.
| Kanala girene mesaj atacaktir, su yetkiye gecti diye.
Ayrica bir kisiye 5 kere mesaj yolliyacaktir.
Servisler geldiginde 100 @ online oldugunu düsünürsek servisler geldigi gibi geri düser herhalde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bendeki kodun hatasini cözdüm, ufak bir çakışmaymis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |