Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2008, 18:32   #55
CWSyzop
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 6 > Kelebek.gen.tr [2008]

TheLara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dengesizlesme isine bak sen, bulasigimida yikarim oturur burda seninle polemikde yaparim seni hiçmi hiç ilgilendirmez. Ben dusuncemi soyledim af edersiniz cok kaba bi tabir olcak ama yawsamanin alemi yok " seker, bulasiklarini yika vb ". ben Kelebek.gen.tr yi begenmiyorum demedim, ozenti buluyorum Lakin economist iyi bir yonetici basarilar diledim, bunu boyle uzatmanin amaci ne anlamis degilim mademki haftanin polemigi soz konusu sunucu arti ve eksilerini tartisirim ne demek tartisilmaz bi sunucu? ozaman kapatsinlar konuyu?. Takildigin sunucuyu elbet savunursun ama haddini adabini bilerek.Seni sunucudan biliyorum konusmuslugum var 1 2 kez denk geldik ( eger Romeo nicki sen isen ), onun için kirmayalim birbirimizi. Allah Yolunu(zu) acik etsin.

Benle poLemik yapıoSun beni iLgiLendirmiyor oLaya bak ama poLemik konusu ben deil Kelebek.gen.tr dir neyse uzatmayaLim Seker .) Bahsettin kiŞiyim ama SenLe konustugumuda HatırLamıyorum NedenSe .. Kolay GeLsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver