Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2008, 09:34   #48
CWSyzop
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 6 > Kelebek.gen.tr [2008]

WaTaNSeWeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hafis. Sana tek birşey söyliyeyim mi konuştugun çok yanlış birşey. Sanki bana economist başbakan.ßen böyle işi sevmem arkadaşım. ßen değil birçok kişi sevmez.Yok bulunduğu yere çağırır vs. ßunlar yanlış şeyler sonuçta irc alemi.Sunucusu isterse "1000'Ler" üzeri olsun yani ne olursa olsun.Sonuçta hepimiz insanız hepimiz aynı serüven üzerinde koşturuyoruz , veya koşturmaya çalışıyoruz. ßu sebepten ötürü kimse kimseyi sunucusuna beklemesin , post atıLacaksa buraya atıLsın. Sunucudaki LogLarı buraya gösterseniz ne olur ? Sahibi burada olmadıktan sonra? Sen sahibimisin? Hayır değiLsin !
O haLde bırak sahibi post atsın. Hani IF'e geLip post atmaz ya. O bakımdan dedim.İnsanların neyin peşinde olduğunu Allah çarpsın çözemedim. İnsansınız yahu insan !
SanaLsınız ! Uyanın artık buna. ßırakın ağırlık peşinde olmayı.Ne olmuş sunucu sahibiysen.
Altın madaLyamı takıyorlar.
ßelirli bir ücret'mi veriyorlar.
Nedir bu ağırLık yani?
ßu postumu hiç kimse üzerine alınmasın. Sağdece irc alemi için , irc aleminin gelişmesi için birşeyler söylüyorum. ßazılarınız elbette karşı çıkacaktır.
ßiz her yoruma her eleştiriye açığız.
Yoruma ve eleştiriye açık oLmayanLar utansın.

Her kişinin Belli bir Karekteri yapıSı vardir arkadas Demiski Oraya gidip ben Economistim Demez iSmail abide gelip buraya post atmaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dogru demiS arkada$.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver