!nickuyar nick
on *:text:*:#: { if $nick isop # {
if $1 == !kapa { mode # +m | msg $chan Kanalımız $nick Tarafından Güvenlik Amaçlı Kısa Bir Süreliğine Konuşmaya kapanmıştır.(Açmak için Lütfen !aç yazın.) }
elseif $1 == !nickuyar { msg $2 4 Uyarı : $2 4Rumuzunuz 1kanal seviyesine uygun olmayan nitelikler taşımaktadır. 4/Nick YeniNick 1komutuyla rumuzunuzu Değiştiriniz.. Aksi halde Kanallarımızdan uzaklaştırılcaksınız.. | msg #op 4 Lütfen Bekleyin : 13 uyarmaya Çalıştıgınız 4 $2 isimli Nick Şuanda Online ise Nick Değişimi için uyarılacaktır.. }
elseif $1 == !uyar { msg $2 4 Uyarı : 2 Lütfen Sohbet Kurallarına uyunuz 4[1!4] [12 Seviyeye uygunsuz yazılar yazmak, 2 reklam yapma,küfür, 3 Siyaset,Tartışma Kesinlikle yasaktır..] 4{12 Tekrarında 4} 3 Kanallarımız'dan 1Uzaklaştırılcaksınız. }
elseif $1 == !aç { mode # -m | msg $chan Kanalımız $nick Tarafından Konuşmaya Açılmıştır..Keyfli ve Seviyeli Sohbetler. }
elseif $1 == !kb { mode # +b $2 | kick # $2 Auto Kick! }
elseif $1 == !temizle { var %sf $lines(temizle.txt) | while (%sf > 0) { msg # $read(temizle.txt,%sf) | dec %sf
} | msg # Kanalımız $nick Tarafından Temizlenmiştir.. | msg # sayfa temizlendi.KeyifLi ve SeviyeLi Sohbetler.. } }
S.a arkadaşlar elimde böyle bi remote var gayette güzel çalışıyor.. şimdi ben buna şunu ekleyebilirmiyim.. örnegin.. !nickuyar nick yazıldıgında op kanalına botum o nickin özeline gidip uyarıyor.. acaba şöyle yapabilirmiyiz.. eğer o kişi o anda online deilse yada !nickuyar nick yazıldıgında yazılan nick sunucuda yoksa op kanalına şöyle bi msj attırmak istiyorum.. uyarmaya çalıştıgınız nick şuanda online değildir.. veya böyle bir nick yok.. bide eğer onlineyse uyarıdan 1 dakka sonraya kadar o nick nickini değişmezse op kanalına yine botum uyardıgınız nick 1dk içinde nickini değişmedi.. bide eger değişirse uyardıgınız nick nickini değişerek x oldu burdaki x değişken nick..
böyle bişe olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler..
ha bu arada sunucumdan gelen nick yok mesajı
xx.Net - Boyle bir rumuz veya kanal bulunmuyor!
nickdeğişti cevabı : *** hayrett Nick değişerek masnu Oldu |