Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2008, 14:48   #1
Cybersoft
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Radyo ve istek Kanalı Hakkında

Merhaba Arkadaşlar ben Mirc Script Koruma Botuma Söyle birşey eklemek istiyorum Mümkünmüdür Acaba

Örnegin !istek yazdıgımda

[14:19] <OzKaN> !istek Ali KInIk Ali Ay$eyi Seviyor Herkeze qeLsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[14:19] <@Koruma> 4,4  İsteginiz DJ'lerimize iletilmistir 
[14:19] <@Koruma> 4,4 0,1 İstenilen İstek Sayısı: 8 
[14:19] <@Koruma> 4,4 0,1 OzKaN 9(Ali KInIk Ali Ay$eyi Seviyor Herkeze qeLsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) -
[14:19] <@Koruma> 4,4 11,1 "
" MSN'e ekleyerek 
[14:19] <@Koruma> 4,4 9,1 !istek <sanatçı> <mesajınız> şeklinde istekte bulunabilirsiniz.

Bu şekilde Radyo Kanalında istek yapılsın ve ßunun yanı Sıra

istek Kanalına baktıgımda

!siradaki yazdıgımda ßana O An yapılan istegi bu sekilde vermesini istiyorum

<@Koruma> 4,4  Radyo Istek 
<@Koruma> 4,4 0,1
<@Koruma> 4,4 0,1
<@Koruma> 4,4 0,1 OzKan 9(Ali KInIk Ali Ay$eyi Seviyor Herkeze qeLsin
)
<@Koruma> 4,4 0,1
<@Koruma> 4,4 0,1
<@Koruma> 4,4 0,1 Radyo Istek 

ve daha sonra yine !siradaki yazdıgımda istek varsa yine aynı sekilde Sıradaki istegi versin Eger istek yok ise söyle bir Cvp versin

1 <05Dj_CeNgAvEr> 2!siradaki
<@Koruma> 4,4  Istekler 
<@Koruma> 4,4 0,1
<@Koruma> 4,4 0,1 şu anda istek yok.
<@Koruma>4,4 0,1
<@Koruma>4,4 0,1 Istekler

Ve ßirde Söyle birşey Daha eklemek istiyorum Örnegin istege baktım istek Arşivimde var !istekvar Dedigimde Bot istegi yapan Kişinin Özeline Gitsin ve Şöyle Yazsın istiyorum.

<@Koruma>7Radyo kanalında yapmış olduğunuz istek sıraya alınmıştır.En kısa sürede yayınlanacaktır.12 Sizin Sesiniz Radyo Sohbetim'desiniz 4İyi dinletiler ..
<@Koruma> 12Isteğiniz;4 (16:46:30) <OzKaN> !istek Hüseyin Turan Acaip hayvanlara benziorsun has kankama gelsin anladı o

Ve !istekyok Dedigimde ise Bot Yine istek yapanın Özeline Gitsin ve Söyle Desin

<@Koruma> 7Radyo kanalında yapmış olduğunuz istek Dj'imizin Arşivinde olmadığından,Sıradaki çalışma Dj tarafından size Armağan edilecektir.Yada yeni bir istekte bulunabilirsiniz.12[ Sizin Sesiniz Radyo Sohbetim'desiniz ] 4İyi dinletiler ..
<@Koruma> 12Isteğiniz; 4 latif doğan küstüm. Laram nickini kullanan 2 kişiye gelsın .

ve Su Kısma Tekrar Deginmek istiyorum Script Botum a !siradaki demeyene kadar #istek kanalına istegi vermesin Sadece !siradaki dedigimde bot istegi yazsın ve Sırayla Gitsin yani !istekvar dedigimde o kişinin istegini yazdıktan sonra tekrar !siradaki dedigimde Diger istegi yazsın umarım anlatabilmişimdir.

Böyle birşey yapabilirmiyiz arkadaşlar ? Şimdiden Yardımcı olacak Arkadaşlara Teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver