02 Mayıs 2008, 14:38
|
#37 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Haftanın Polemiği < 6 > Kelebek.gen.tr [2008]
| SeYH_SaMiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ben dışardan bir gözlemciyim yanlızca şahsi düşüncemi paylaşmak istedimki bu fikrde olan insanların baya olduğu kanısındayım çünki bişeler aşikar gizlemenin faydası yok.. Nedir bu gizlenen,tabiki size ait olduğunu söylediğiniz kelebek scriptin savunma savındaki hata şimdi kelebek.gen.tr 2003'te açıldığı için kelebek script onamı ait oluyor ? Daha erken açıldığı içinmi : ) Örneğin bir "kelebek.Net" daha önce açılmış olsa 2000 yılında ve kelebekci diye bir script çıkarsa ama tutmasa sora kelebek.gen.tr olarak siz bir script çıkarsanız ve tutsa hemmen bir benzer(ler)ini yapıp sahiplenmeye çalışsalar ve biz daha erken açtık siteyi bastık parayı patentinide aldık deseler ? ne der ve nasıl bir açıklama yaprdınız.. Şunuda merak ediyorum Biz 2003'de açıldık ama onlar 2004'te demenizdeki sebep nedir. Siteyi erken açan scriptin sahibimi olunuyor? yapımcısımı yani ? | Seninde Bi Yaran Var Bu Apaçık Ortada. Arkadaşım Benim Yazdığımı Doğru Bi Şekilde Okursan, Bu Senin Yazdıklarınla Alakası Olmadığını Bulacaksın. Ben Ne Demişim, KELEBEK.GEN.TR; Kelebek.ORG'un Özentisi Değildir. Sen Olayı Scripte Çevirmişsin. Benim Kelebek Script Namına Tek Cümlem Yok İlk Postumda. Konuyu Abuk Subuk Şeylerle Yönünü Değiştirmeye Çalışmayın. Ki Kelebek Script Patenti economist 'e Ait Olduğuna Göre Scriptte Ona Aittir. |
| |